Το φόρεμα που δείχνει πάντα ακριβό -Η luxurious τάση της σεζόν που θα λατρέψεις

Ο Yves Saint Laurent είχε πει ότι «Ολα αυτά τα χρόνια, έχω μάθει ότι το πιο σημαντικό σε ένα φόρεμα είναι η γυναίκα που το φοράει».

Ετσι, λοιπόν, ας ξεκινήσουμε αυτό το άρθρο από ένα πολύ βασικό σημείο: πριν αγοράσετε οτιδήποτε καινούριο αυτή τη σεζόν, είναι σημαντικό να ανακαλύψετε ποια είστε πραγματικά, ποιες είναι οι ανάγκες σας και τι θέλετε να εκπέμψετε με αυτό που φοράτε.

Αν, για παράδειγμα, θέλετε να εκφράσετε τον χειμαρρώδη δυναμισμό που κρύβετε μέσα σας, κάνοντας μια εμφάνιση που δεν θα περάσει απαρατήρητη, τότε, το φόρεμα για το οποίο γίνεται λόγος σε αυτό το άρθρο, αξίζει να προστεθεί στην ντουλάπα σας αυτή τη σεζόν. Λίγα 24ωρα πριν, αναλύοντας τα trends που είδαμε να πρωταγωνιστούν στις street style εμφανίσεις των γυναικών στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, σας επισημάναμε ότι ένα από τα τοπ trend αυτής της σεζόν, είναι αδιαμφισβήτητα τo leather. Οχι, ότι έφυγε και ποτέ από την μόδα: απλά, φέτος, ζει μια πολύ δυνατή στιγμή του. Το βλέπουμε σε διαφορετικές εκδοχές και stylish συνδυασμούς και οι γυναίκες της μόδας επενδύουν σε αυτό.

Ενα leather φόρεμα είναι μια επιλογή που αυτή τη σεζόν θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή. Από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ, στην έξοδό σας, κάνει την διαφορά χωρίς να προσπαθεί να «πείσει» κάποιον για την στιλιστική του αξία. Οσα χρήματα κι αν έχετε διαθέσει γι’αυτό, θα δείχνει πάντα luxurious. Συνδυάζεται ιδανικά με μπότες ή ankle boots.

Το leather (και faux leather -σσ. ευχάριστο το ότι αρκετά brands έχουν πλέον εντάξει το vegan leather στις δημιουργίες τους-) θα είναι πάντα ασυμβίβαστο, ροκ, ακαταμάχητο. Ενα leather φόρεμα, πάλι, θα εκφράσει αυτό που εσείς θέλετε! 


https://www.instagram.com/p/B2ITg5sBrcU/?utm_source=ig_embed