Το iPhone 6 Plus λυγίζει αν… μπει στην τσέπη (Video)

Μετά τη φρενίτιδα που προκάλεσε το νέο iPhone 6 και 6 plus για τις πολλαπλές ικαι πρωτοποριακές ιδιότητές τους, τώρα έρχεται να προστεθεί άλλη μία, όχι όμως και τόσο θετική: το νέο iPhone 6 Plus…. λυγίζει!

 

Στο επονομαζόμενο «σκάνδαλο» νbend-gate πολλοί ήταν οι κάτοχοι του νέου έξυπνου τηλεφώνου της Apple που άρχισαν να παραπονιούνται ότι το κινητό τους άλλαξε σχήμα, κυρίως μετά από τη μεταφορά του μέσα στις τσέπες τους.

 

Η Apple δεν έχει ακόμη δώσει απάντηση σχετικά με το πρόβλημα που ανέκυψε, ωστόσο πάρα πολλές φωτογραφίες με λυγισμένα iPhone έχουν κατακλύσει το Twitter. Μάλιστα, ένας χρήστης του YouTube να (Unbox Therapy) «θυσίασε» το δικό του τηλέφωνο προκειμένου να αποδείξει ότι το iPhone 6 Plus όντως λυγίζει.

 

Το ανησυχητικό αυτό γεγονός πρώτα έγινε γνωστό από το εξειδικευμένο στην τεχνολογία site MacRumours, το οποίο δημοσίευσε την ιστορία ενός αναγνώστη του που το κινητό του λύγισε αφότου το έβαλε στην μπροστινή του τσέπη, όση ώρα ταξίδευε για να παρευρεθεί σε ένα γάμο.

 

«Το 6 Plus ήταν περίπου 18 ώρες μέσα στην τσέπη μου ενώ καθόμουν την περισσότερη ώρα», περιέγραψε ο ενοχλημένος πελάτης της Apple. «Όταν το το τοποθέτησα σε ένα τραπεζάκι και κάθισα στον καναπέ για να ξεκουραστώ από την οδήγηση, είδα την αντανάκλαση του τζαμιού του iphone ελαφρώς παραμορφωμένη», πρόσθεσε.

 

Συσκευές όπως το LG G Flex και το Samsung Galaxy Round έχουν αποδείξει ότι οι κατασκευαστές μπορούν να φτιάξουν καμπυλωτά κινητά εάν θέλουν, αλλά με το iPhone 6 Plus η Apple φαίνεται ότι προσφέρει μία «κάντο μόνος σου» επιλογή…

 

Για όποιον θυμάται το iPhone 4, το bend-gate μπορεί να μοιάζει δυστυχώς οικείο. Το iPhone του 2010 δεν λύγιζε, αλλά υπήρχε πρόβλημα με τη λήψη σήματος της συσκευής που οδηγούσε σε προβληματικές έως αδύνατες τηλεφωνικές κλήσεις, επειδή η κεραία βρισκόταν στα πλάγια της συσκευής.

 

Τότε ο Στιβ Τζομπς είχε αναγκαστεί απαντήσει στις κατηγορίες -με σκωπτικό τρόπο απέναντι στα μέσα ενημέρωσης και ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα.

 

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, έγινε γνωστό ότι η Apple πούλησε τον αριθμό ρεκόρ των 10 εκατ. συσκευών iPhone 6 και iPhone 6 Plus.