Το κρυφό παιχνίδι για ποδοσφαιρόφιλους στο Messenger

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν έναν ακόμη λόγο να χρησιμοποιούν το Messenger του Facebook, αφού το δημοφιλές δίκτυο δημιούργησε ένα νέο κρυφό παιχνίδι στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και πολυμέσων.

Πρόκειται για ένα μικρό «εθιστικό παιχνίδι» με το οποίο μπορεί κανείς να κάνει εξάσκηση στα σουτ με μια μπάλα ποδοσφαίρου. Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο έχει ιστορία στο να κρύβει μικρές εκπλήξεις, καθώς στο παρελθόν είχε δώσει τη δυνατότητα να παίξουμε σκάκι και μπάσκετ πατώντας απλώς μερικά γράμματα.

Οι χρήστες μπορούν να παίζουν μεταξύ τους αφού ακολουθήσουν τις οδηγίες κι αυτή τη φορά το Facebook αποφάσισε να εντάξει και το αγαπημένο, δημοφιλές σπορ των ανδρών, το ποδόσφαιρο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να παίξετε το παιχνίδι είναι να ξεκινήσετε μία νέα συνομιλία με κάποιον φίλο στο Messenger και στη συνέχεια να στείλετε ένα emoji με την μπάλα του ποδοσφαίρου. Μόλις τη στείλετε, πατήστε πάνω στη μπάλα για να ξεκινήσετε να παίζετε το παιχνίδι.

Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά στη συνέχεια γίνεται όλο και πιο δύσκολο και ταυτόχρονα πιο ενδιαφέρον. Μετά από τα 10 πρώτα επιτυχημένα χτυπήματα θα αρχίσει να δημιουργεί περισπασμούς για να το γίνει ακόμη πιο δύσκολο. Αν θέλετε να παίξετε θα πρέπει βέβαια να έχετε κατεβάσει την τελευταία έκδοση του Messenger. Γι’ αυτό ρίξτε μια ματιά στο App Store και στο Google Play.

Το νέο παιχνίδι του Facebook εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας αναβάθμισης των υπηρεσιών του κοινωνικού δικτύου, αλλά και της εφαρμογής συνομιλιών, ιδιαίτερα λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού με άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Ιδιαίτερα μετά την εξάπλωση του WhatsApp και παρά τους εκατομμύρια χρήστες που έχει, το Messenger καλείται να αντιμετωπίσει το μεγάλο ανταγωνισμό. Φροντίζει να προσφέρει έτσι μικρά διαλείμματα και εκπλήξεις στους χρήστες ανά διαστήματα.