Το ξύλο της αδερφής της Μπιγιονσέ στον κουνιάδο της Τζέι-Ζι on camera

Ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ερευνά την υπόθεση της διαρροής εικόνων από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπάρχει στις εγκαταστάσεις του, στις οποίες εμφανίζεται η αδελφή της διάσημης τραγουδίστριας Μπιγιονσέ, η Σολάνς Νόουλς, να επιτίθεται μέσα στο ασανσέρ στον κουνιάδο της ράπερ Τζέι-Ζι.

Στις εικόνες τού χωρίς ήχο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, που δημοσιεύθηκαν από την ιστοσελίδα TMZ.com, μπορεί κανείς να διακρίνει την Σολάνς Νόουλς να επιτίθεται και να χτυπά τον Τζέι-Ζι μέσα στο ασανσέρ του ξενοδοχείου, όπου λίγο νωρίτερα είχε φιλοξενηθεί η βραδιά του περίφημου Met Gala της Νέας Υόρκης στις 5 Μαΐου. Στις εικόνες μπορεί κανείς να διακρίνει έναν σωματοφύλακα να προσπαθεί να απομακρύνει την 27χρονη τραγουδίστρια η οποία είναι εμφανώς εκτός εαυτού. Αντιθέτως η αδελφή της, η διάσημη Μπιγιονσέ, παραμένει απαθής.

Μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) η διεύθυνση του ξενοδοχείου Standard Hotel, που βρίσκεται στο Μανχάταν, εκφράζει την οργή της για τη δημοσίευση του βίντεο, το οποίο έχει γίνει ανάρπαστο στο διαδίκτυο και απείλησε να λάβει μέτρα κατά αυτών που το δημοσιοποίησαν.

«Είμαστε συγκλονισμένοι και απογοητευμένοι που προφανώς υπήρξε μια ρωγμή στο σύστημα ασφάλειας και εμπιστευτικότητας που υποσχόμαστε στους πελάτες μας», αναφέρει η διεύθυνση του ξενοδοχείου. 

«Ερευνούμε τις συνθήκες δημοσιοποίησης του βίντεο και θα ζητήσουμε την τιμωρία των ατόμων που εμπλέκονται» συμπληρώνεται. Κανείς από τους τρεις πρωταγωνιστές του περιστατικού δεν ανέφερε κάτι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ενώ ούτε οι εκπρόσωποι τους δέχτηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις του AFP.