Το πολυνομοσχέδιο μοναδικό θέμα συζήτησης στην Κ.Ο. της Ν.Δ.

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS

Το πολυνομοσχέδιο και η στάση που θα κρατήσει η Νέα Δημοκρατία ήταν το μοναδικό θέμα που συζητήθηκε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος το απόγευμα της Τετάρτης, λίγη ώρα μετά τη συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων για την ηγεσία της Ν.Δ. και το μήνυμα ενότητας που έστειλαν με κοινή τους δήλωση.

Μετά από ενημέρωση επί των βασικών άρθρων από τους αρμόδιους βουλευτές, το λόγο έλαβε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος εξέφρασε την εκτίμηση πως ίσως η Ν.Δ. πρέπει συνολικά να απορρίψει όλα τα άρθρα. «Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε κριτική, αλλά άφησε ανοιχτό να στηριχθούν συγκεκριμένα μέτρα που φέρνουν ανάπτυξη όπως είναι οι αποκρατικοποιήσεις.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας από την πλευρά του, τόνισε πως το πολυνομοσχέδιο είναι 90% φόροι και καταστρέφει την ελληνική κοινωνία και έκανε λόγο για ένα καταστροφικό επτάμηνο, ενώ καταλόγισε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι εκφράζει το παλιό.

Το θέμα των εκλογών και της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί θέλησαν να θέσουν οι κ.κ. Καράογλου, Σαλμάς και Χατζηδάκης, όμως ο κ. Μεϊμαράκης, έσπευσε να παρέμβει για να μην διεξαχθεί αυτή η συζήτηση.