Το Ποτάμι: Ρεσιτάλ τυχοδιωκτισμού και ανευθυνότητας από την κυβέρνηση

Για τυχοδιωκτισμό και ανευθυνότητα εκ μέρους της κυβέρνησης κάνει με ανακοίνωσή του Το Ποτάμι, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, ότι η κυβέρνηση γνώριζε ότι θα κλείσουν οι τράπεζες αν προχωρούσε σε δημοψήφισμα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του τυχοδιωκτισμού και της ανευθυνότητας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Οι πορφυρογέννητοι έριξαν ζαριές ενώ γνώριζαν την επερχόμενη καταστροφή. Προχώρησαν αδίστακτα στις επιλογές τους, αδιαφορώντας για τη χασούρα δισεκατομμυρίων της ελληνικής οικονομίας και τους χιλιάδες νέους ανέργους των επιχειρήσεων που έκλεισαν. Και μετά για να αποφύγουν την οργή του κόσμου για τις επιλογές τους, άρχισαν να σερβίρουν τις γνωστές θεωρίες συνωμοσίας. Μόνο που το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και σιγά-σιγά όλα αποκαλύπτονται».

Ο κ. Πανούσης, μιλώντας στο Mega, είπε ότι η κυβέρνηση γνώριζε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να κλείσουν οι τράπεζες όταν αποφάσισε να προχωρήσει σε δημοψήφισμα. Αυτό μάλιστα συζητήθηκε το βράδυ εκείνο που ελήφθη η απόφαση να γίνει το δημοψήφισμα.

 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr