Το βιαστικό μωρό ανάγκασε τη φωτογράφο να κάνει και… τη μαία

goneis

Η φωτογράφος Ellie Cotton από τη Βρετανία είχε κληθεί στο σπίτι της Cat Marshall και του Will Stephenson τον Μάιο για να καταγράψει στο φακό της τη γέννηση του γιου τους. Αλλά ο χρόνος την ώθησε να αναλάβει και επιπλέον καθήκοντα καθώς το μωρό ήταν λίγο βιαστικό ενώ η μαία καθυστέρησε να φτάσει. Έτσι η φωτογράφος αντί να φωτογραφίσει τον τοκετό βοήθησε να έρθει στον κόσμο ο μικρός.

Η 40χρονη, μητέρα δύο παιδιών και η ίδια, περιγράφει στη Daily Mail πως «αισθάνθηκε» λίγο πριν γεννηθεί το μωρό πως είχε έρθει η ώρα του.

«Δεν είπα τίποτα γιατί δεν ήθελα να πανικοβάλλω τη μητέρα οπότε συνέχισα να κοιτάω έξω από το παράθυρο περιμένοντας να δω τη μαία. Τότε η Cat άρχισε να λέει ‘νομίζω πως το μωρό έρχεται’, και ύστερα από δύο εξωθήσεις ο μικρός είχε βγει».

«Δεν είχα χρόνο να σκεφτώ τίποτα, βλέπαμε το μωρό να βγαίνει κι έτσι ο πατέρας κι εγώ το πιάσαμε και προσπαθήσαμε να ξεμπλέξουμε τον ομφάλιο λώρο από τα πόδια του. Μόλις σιγουρευτήκαμε πως όλα ήταν οκ και πως το μωρό ανέπνεε κανονικά κι έκλαιγε, ξέπλυνα τα χέρια μου κι έπιασα τη φωτογραφική μηχανή. Ήταν υπέροχα».