Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΕΔΟΘ στο Άγαλμα Βενιζέλου

agalma-benizelou

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ, πραγματοποιεί αυτή την ώρα , στο άγαλμα του Βενιζέλου, στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης.

“Ο αγώνας για να μην περάσει η νέα αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση που σχεδιάζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει να έχει συνέχεια.

Στις 4 Φεβρουαρίου η μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, των επιστημόνων, των αγροτών των αυτοαπασχολούμενων, των συνταξιούχων κ.λ.π. έδειξε ότι με ενότητα μπορούμε να νικήσουμε, μπορούμε να αναγκάσουμε την Κυβέρνηση να αποσύρει το έκτρωμα της νέας ασφαλιστικής μεταρρύθμισης,

Παράλληλα το νέο φορολογικό Νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση προσθέτει νέους άμεσους και έμμεσους φόρους που εξαθλιώνουν και φτωχοποιούν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα

Η ΕΔΟΘ – Ν/Τ ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα να συμμετέχουν και πάλι μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση στις 7 Απριλίου κλιμακώνοντας τον αγώνα για ανατροπή αυτής της πολιτικής”, αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΕΔΟΘ.

Στη συνέχεια αναμένεται να πραγματοποιηθεί πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης