Τουρνουά μπάσκετ από τον δήμο Παύλου Μελά

Το Τμήμα Αθλητισμού – Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά, μετά από τις επιτυχημένες διοργανώσεις των περασμένων χρόνων, διοργανώνει και φέτος τουρνουά μπάσκετ 3Χ3, το Σαββατοκύριακο 25-26 Απριλίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.).

 

Το ραντεβού με τους νέους καλαθοσφαιριστές και τις νέες καλαθοσφαιρίστριες από 8 έως 18 χρονών (γεννηθέντες 1997-2007) θα είναι στον αύλειο χώρο του 1ου Ενιαίου Λυκείου Σταυρούπολης, που βρίσκεται επί της οδού Πεσόντων Ηρώων 2 με Λαγκαδά, δίπλα στο Δημαρχείο. Ο Δήμος καλεί όλους όσους διψούν για μπάσκετ, να έρθουν με τους φίλους τους να παίξουν και να ευχαριστηθούν στο δικό τους  γήπεδο! Οι αγώνες θα διεξαχθούν με απλούς κανόνες και με το σύστημα νταμπλ – νοκ άουτ. 

 

Κάθε ομάδα απαρτίζεται από 3 παίκτες/κτριες και ένα αναπληρωματικό/ή.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα διεξαχθούν διαγωνισμοί Τριπόντων & Ελευθέρων βολών, ενώ οι νικητές θα κερδίσουν πλούσια δώρα.

 

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι στο χώρο της διοργάνωσης στις 8.45 π.μ. Εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται πριν την έναρξη του Τουρνουά στον χώρο της εκδήλωσης καθώς και ηλεκτρονικά στο site της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr. Στους νικητές των ομάδων που θα  συμμετέχουν στους τελικούς αγώνες του κάθε ομίλου θα δοθούν μπλουζάκια Spalding και μετάλλια. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν διπλώματα.

 

Πληροφορίες – εγγραφές: 

Τμήμα Αθλητισμού-Πολιτισμού στα τηλέφωνα 2310 643963, 2313 302916, 960, 961.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr