Τουρνουά μπάσκετ στην Καλαμαριά

Αγώνες μπάσκετ για μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων και αθλητές από ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης με ελεύθερες συμμετοχές που θα δημιουργήσουν ομάδες 3 παικτών και θα παίξουν μεταξύ τους μέχρι να βγουν στον τελικό της ημέρας, διοργανώνει το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Καλαμαριάς το διήμερο Σάββατο και Κυριακή  23 και  24 Μαίου 2015 σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης,.

 

Πρόκειται για το καθιερωμένο Τουρνουά μπάσκετ “3 με 3” για αγόρια και κορίτσια, που έχουν γεννηθεί από το 1997 έως το 2007,  και θα γίνει κατηγοριοποίηση ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης των παικτών.

 

Όσοι λοιπόν αγαπούν το  basket, το τουρνουά 3 με 3 που ξεκινάει στις 9 το πρωί, δίνει την  ευκαιρία στα παιδιά  να παίξουν και να ευχαριστηθούν basket μαζί με τους φίλους τους, στο δικό τους γήπεδο, στο δρόμο και όπου μπορεί  να σταθεί μια μπασκέτα.

 

Στο ενδιάμεσο διάστημα, θα πραγματοποιηθούν  διαγνωστικά παιχνίδια ελεύθερων βολών και τρίποντων, ενώ οι νικητές θα κερδίσουν πλούσια δώρα που θα προσφέρει η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

 

Σε αυτό το τουρνουά τα παιδιά θα παίζουν όπως έχουν μάθει, με τους φίλους τους, και μόνο με τους δικούς τους κανόνες. Οι ομάδες παίζουν και συνεχίζουν να παίζουν, όσο κερδίζουν, με το σύστημα ντάμπλ-νοκ αουτ.

Σε όλους τους παίκτες που θα συμμετάσχουν θα  απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα.
 

Όσοι  ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος σε αυτό το τουρνουά μπάσκετ, μπορούν να προμηθευτούν τα έντυπα συμμετοχής από το γραφείο Αθλητισμού του Δήμου που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλαμαριάς (τηλ. 2310/410-956)  και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα www.basket.gr

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr