Τους έκαψαν ζωντανούς για να καλύψουν τα ίχνη τους!

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS

Ενα πρωτοφανές έγκλημα ασύλληπτης αγριότητας συγκλονίζει από το πρωί την Αίγινα, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, μετά τον εντοπισμό δύο καμένων πτωμάτων, μίας 71χρονης και του 44χρονου ανιψιού της, μέσα στο σπίτι τους.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έμειναν άφωνοι όταν αντίκρισαν τα πτώματα: βρέθηκαν και τα δύο στην ίδια στάση, στο ίδιο κρεβάτι, καμένα από την μέση και πάνω!

Όπως όλα δείχνουν, αδίστακτοι ληστές, αφού έσπασαν με πέτρα το παράθυρο, μπήκαν στο σπίτι και, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τους ακινητοποίησαν, τους έδεσαν και τους κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο. Στη συνέχεια, έβαλαν φωτιά και τους έκαψαν ζωντανούς, για να καλύψουν τα ίχνη τους.

«Είμαι συγκλονισμένος, πιθανόν αντιστάθηκαν και τους έκαψαν, γιατί τους αναγνώρισαν…» λέει στο protothema.gr ο Σταμάτης Μαρμαρινός, ανιψιός της αδικοχαμένης 71χρονης και ξάδερφος του 44χρονου άνδρα και προσθέτει: «Σίγουρα μιλάμε για ληστεία, δολοφόνησαν δύο άτομα και τα έκαψαν πιθανόν γιατί αναγνώρισαν τους δράστες και ίσως να πάλεψαν μαζί τους».

«Χθες το βράδυ, μάλλον νωρίς, μπήκαν στο σπίτι και αφού πάλεψαν τους σκότωσαν. Ήδη η αστυνομία έχει βρει ορισμένα στοιχεία όμως ακόμα δεν επιβεβαιώνει τίποτα γιατί περιμένει και την ιατροδικαστική έρευνα» είπε συμπληρώνοντας την δήλωση του.

«Δεν έχει ξανά γίνει τέτοιο έγκλημα στο νησί, είναι πρωτοφανές, όλοι μας είμαστε τρομοκρατημένοι, δηλαδή μέσα στο ίδιο σου το σπίτι να συμβεί κάτι τέτοιο…», ανέφερε ο στενός συγγενής των θυμάτων.

Η ηλικιωμένη γυναίκα και ο 44χρονος ζούσαν χρόνια μαζί καθώς ο ανιψιός της έμεινε ορφανός σε μικρή ηλικία, χάνοντας πρώτα τον πατέρα του και έπειτα την μητέρα του. Έτσι η θεία του, αδελφή της μητέρας του, αφιερώθηκε στην ανατροφή του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, έχει βρεθεί παραβιασμένη η μπαλκονόπορτα του σπιτιού, από όπου εκτιμάται ότι μπήκαν οι δράστες, ενώ στο σπίτι υπάρχουν καταστροφές με ανοιγμένα ντουλάπια και συρτάρια, όπως συνήθως συμβαίνει στις διαρρήξεις.