Τσίπρας: Φεύγει η τρόικα και όσοι έριξαν την Ελλάδα στα βράχια

Η τρόικα φεύγει και παίρνει μαζί της το διεφθαρμένο, το διαπλεκόμενο πολιτικό προσωπικό που έριξε την Ελλάδα στα βράχια, ανέφερε, στην ομιλία του, σήμερα το απόγευμα στη Ρόδο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι μένουν μόνο έντεκα μέρες για να ξαναγράψει ο λαός μας ιστορία.

 

Η νίκη μας θα είναι ταυτόχρονα και νίκη των λαών της Ευρώπης και ιδιαίτερα του ευρωπαϊκού Νότου, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας ότι μόνο οι μύωπες του συντηρητισμού δεν βλέπουν τι γίνεται αυτή την στιγμή στην ήπειρο.

 

Επίσης, ο κ. Τσίπρας έθεσε για μια ακόμη φορά την ανάγκη να εξασφαλίσει ο ΣΥΡΙΖΑ μια καθαρή πλειοψηφία στην Βουλή. «Δεν ζητάμε αυτοδυναμία αλαζονείας, αλλά αυτοδυναμία ρήξης με το παλιό και το φθαρμένο» είπε.

 

Αναφέρθηκε ακόμη σε μια σειρά ζητήματα που αφορούν την νησιωτική Ελλάδα, δεσμευόμενος -μεταξύ άλλων- ότι δεν πρόκειται να καταργηθούν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ που ισχύουν στα νησιά του Αιγαίου και ότι θα προχωρήσει το θέμα του μεταφορικού ισοδύναμου.

 

Μας περιμένουν μέρες σκληρής δουλειάς αλλά έχουμε την όρεξη, το θάρρος και την αποφασιστικότητα να δώσουμε και να κερδίσουμε τη μάχη της προοδευτικής αλλαγής, κατέληξε ο κ. Τσίπρας.