Τσίπρας: Το μόνο που δεν έχουν πει για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι το παιδομάζωμα

Ευθεία επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά και στους συνεργάτες του ότι επιστρατεύουν ψεύδη προς διάφορες κοινωνικές ομάδες για να επενδύσουν στον φόβο με τον οποίο όμως “κανείς δεν πήγε μπροστά” εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από την Καβάλα όπου και περιοδεύει.

 

“Τις τελευταίες μέρες ο κ. Σαμαράς και οι συνεργάτες του αφού είδαν και απείδαν ότι δεν μπορούν να πείσουν κανέναν πια με τον φόβο του Grexit, της χρεοκοπίας, του πιστωτικού γεγονότος, τώρα προσπαθούν με απίστευτα ψεύδη να ξεγελάσουν κάθε ξεχωριστή κοινωνική κατηγορία. Πηγαίνουνε στους αστυνομικούς και τους λένε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα σας αφοπλίσει και θα χάσετε τις δουλειές σας. Πηγαίνουνε στους οπαδούς της ΑΕΚ και τους λένε ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα φτιάξετε γήπεδο. Πηγαίνουνε στους Έλληνες κυνηγούς και τους λένε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει το κυνήγι. Πηγαίνουνε στους χριστιανούς στους θρησκευόμενους και τους λένε ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα σας απαγορεύσει να θρησκεύεστε και θα κατεβάσει τις εικόνες. Το μόνο που δεν έχουν πει ακόμα είναι ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει παιδομάζωμα και θα σας πάρει και τις γυναίκες”, είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: “Αυτές όμως είναι κινήσεις πανικού, δείχνουν τον πανικό τους και γίνονται καταγέλαστοι. Υποβιβάζουν το επίπεδο της προεκλογικής αντιπαράθεσης τόσο χαμηλά με μια φαιά, μαύρη προπαγάνδα. Με τον φόβο όμως κανείς δεν πήγε μπροστά. Με τα επιχειρήματα, με τις θέσεις μας, με το πρόγραμμά μας, με την ελπίδα και την αποφασιστικότητα να ξαναχτίσουμε μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της δικαιοσύνης”.

Εξέφρασε τη βεβαιότητά του “ότι αυτή η αποφασιστικότητα θα είναι καθοριστική, η ελπίδα θα θριαμβεύσει στις εκλογές της 25ης Γενάρη και όχι μόνο θα δώσει τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα δώσει μια μεγάλη αυτοδυναμία στον ελληνικό λαό, στην Ελλάδα να μπορέσει να είναι ισχυρή”.