Τζιχαντιστές μαθαίνουν στα παιδιά τους να αποκεφαλίζουν ανθρώπους – Απίστευτες εικόνες

Σε έναν απίστευτο πόλεμο προπαγάνδας επιδίδονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι τζιχαντιστές σε μια προσπάθεια να τρομάξουν το δυτικό κόσμο και να περάσουν τις ιδέες τους.

 

Στον… αγώνα αυτό στρατολογούν ακόμη και μικρά παιδιά. Μετά τις φωτογραφίες με το μικρό παιδί να φωτογραφίζεται με το κεφάλι ενός «εχθρού» νέες σοκαριστικές φωτογραφίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας

 

Την Κυριακή σε έναν λογαριασμό τζιχαντιστών στο Twitter ανέβηκαν φωτογραφίες ενός μικρού παιδιού που φοράει κουκούλα, κρατάει ένα μαχαίρι στο ένα του χέρι και στο άλλο το κομμένο κεφάλι μιας ξανθιάς κούκλας. Η εικόνα είναι ευθεία μίμηση του στυγνού αποκεφαλισμού του Τζέιμς Φόλεϊ από τον περιβόητο Τζον.

 

Μάλιστα οι φωτογραφίες συμπληρώνονται με μήνυμα προς κάθε… ενδιαφέρομενο στο οποίο αναφέρεται πως: «Διδάξτε τα παιδιά πώς να κόβουν λαιμούς, θα υπάρξουν πολλά σάπια κεφάλια». Επειδή καθημερινά πολλές τέτοιες εικόνες περνούν από το Youtube και το Twitter, και τα δύο μέσα σκέφτονται να κατεβάσουν τους λογαριασμούς των συγκεκριμένων χρηστών και να μην επιτρέψουν την εξάπλωση της προπαγάνδας των φανατικών μαχητών.