Β. Λεβέντης: “Μόνη γενναία πράξη για τον κ. Τσίπρα η παραίτηση”

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS

Την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση επανέλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στη Βουλή.

«Οι στρατηγικές αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν από το 22% του ελληνικού λαού. Είναι μεγάλες, στρατηγικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν από κυβέρνηση μεγαλυτέρου φάσματος», είπε και απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑεκτίμησε πως «όσο και αν νομοθετείτε, στο βρόντο νομοθετείτε. θα διαψευστείτε. Επειδή αγαπώ τον πρωθυπουργό του ζητώ να μην έχει το τέλος των δύο προηγουμένων και να με ακούσει, να ακούσει αυτό που του είπα στο Προεδρικό. Να παραιτηθεί και να κάνει αυτό που επιβάλλει η χώρα».

«Όλο και πιο στενοχωρημένος έρχομαι στη Βουλή γιατί η μάχη που δίνεται δεν είναι για να σωθεί η χώρα αλλά για το ποιος φταίει. Η εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι φταίει η ΝΔ και της ΝΔ ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ένα κόμμα πάει από το 4% στο 35% δεν είναι νέο κόμμα. Είναι μετακόμιση, είναι κόμμα μετακομίσεων. Δεν είναι νέο κόμμα, είναι η παλαιά πελατεία του ΠΑΣΟΚ, οι κρατικοδίαιτοι», ανέφερε ο κ. Λεβέντης.

Σημείωσε ότι «χρειάζεται αλλαγή της ατζέντας των μεταρρυθμίσεων και δεν μπορεί να γίνει από το 22% του λαού και οι άλλοι να βρίζουν».