Β. Νάκου στο radio1d.gr: “Συμμερίζομαι την ελπίδα”

“Η κατάσταση δεν ήταν η ίδια.Ήταν πάρα πολύ δύσκολη, ήμασταν σχεδόν με τα δύο πόδια όχι εκτός Ευρωζώνης εκτός των πάντων” δήλωσε η Βίκη Νάκου,μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ, στο radio1d.gr και στις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου, αναφερόμενη στο πολιτικό σκηνικό που ανέλαβε η ΝΔ το 2012, όντας συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ.

 

“Συμμερίζομαι αυτή την ελπίδα, γιατί μόνο ο αποθνήσκων δεν έχει ελπίδα, αλλά η ελπίδα είναι σε μία διάθεση όχι μόνο συναισθηματική που είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να ζούμε, είναι και σε μία διάθεση πραγματική.Όμως δεν συνοδεύεται από την πραγματικότητα των προεκλογικών εξαγγελιών” δήλωσε η κ.Νάκου για την κυβέρνηση και την ελπίδα που υπόσχεται στον ελληνικό λαό, ο οποίος όπως είπε τα τελευταία 7-8χρόνια δοκιμάζεται.

 

Αναφορικά με το ελληνικό κράτος και τα οικονομικά του η Βίκη Νάκου,επεσήμανε τα εξής “Πτωχευμένο κράτος είμαστε, απλώς δεν έχουμε κάνει επίσημη χρεωκοπία”.

 

Στη συνέχεια η κ.Νάκου ερωτηθείσα για τα αίτια της ήττας στη ΝΔ τόνισε πως “έχουμε μία ήττα.Η ήττα συνοψίζεται σε ένα ποσοστό διαφοράς με το αντίπαλο κόμμα σχεδόν 9 μονάδων.Δεν είναι μικρό ποσοστό αυτό για να το αφήσεις αμειλητέο και να μην συζητήσεις περί αυτού”.

 

“Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα όπου και να ανήκουν, σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν, όταν γίνονται κωλοτούμπες από οποιαδήποτε αντιπολίτευση δημιουργούν συγχύσεις στον πολίτη” επεσήμανε η Βίκη Νάκου ως κατακλείδα στην γενικότερη πολιτική σκηνή.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr