Βασιλική Νάκου: “Διάφοροι έχουν γίνει δραχμολάγνοι”

“Διάφοροι έχουν γίνει δραχμολάγνοι” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου η  Βασιλική Νάκου, στέλεχος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

 

“Η ΝΔ έχει μία σταθερότητα στις απόψεις.Είμαστε υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρώπη”επεσήμανε η κ.Νάκου, αναφερόμενη στη ΝΔ.

 

Στη συνέχεια, η Βασιλική Νάκου κάνοντας λόγο για τη Ντόρα Μπακογιάννη και τις πρωτοβουλίες της, τόσο για να δει τον πρωθυπουργό, όσο και για τη συνάντησή της με τον κ.Γιουνκέρ, είπε “ανήκει στις 100 προσωπικότητες που επηρεάζουν τον κόσμο” και είναι πρωτοκλασάτο όνομα. “Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τη χρησιμότητα εμπειρίας που έχει”επεσήμανε η κ.Νάκου και πρόσθεσε “είναι ένα χαρτί εθνικό”.

 

“Αυτό θα είναι το τρίτο μνημόνιο που θα υπογράψουνε” τόνισε το στέλεχος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και συνέχισε μιλώντας για την κυβέρνηση “πριν γίνει κυβέρνηση ήταν αντιθεσμική.Τώρα πώς μπορεί να έχει αυτή τη θεσμική συμπεριφορά;”.

 

“Τα πράγματα έχουν για τον κ.Τσίπρα έναν πολιτικό αυτοεγκλωβισμό”¨είπε η κ.Νάκου για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

 

Τέλος, κάνοντας λόγο η Βασιλική Νάκου για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε τα εξής “κάποιοι ελαφρά τη καρδία έχουν γίνει δραχμολάγνοι” και κατέληξε αναφερόμενη σε ονόματα όπως ο κ.Λαφαζάνης και ο κ.Λαπαβίτσας “και όλοι αυτοί που έχουν μία ισχυρή σχέση με το lobby της δραχμής. Αυτοί που έχουν βγάλει τα χρήματά τους στο εξωτερικό”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr