Βαθμολογίες Πανελληνίων 2020: Δείτε με ένα κλικ πόσα μόρια συγκεντρώσατε και τις πιθανές σχολές εισαγωγής

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο οι βαθμολογίες των Πανελληνίων 2020 και πλέον το επόμενο βήμα για τους υποψηφίους είναι ο υπολογισμός των μορίων που συγκέντρωσαν.

Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) έχει αναρτήσει στο σάιτ της μια εύκολη εφαρμογή, η οποία επιτρέπει στους υποψηφίους να δουν πολύ γρήγορα πόσα μόρια συγκέντρωσαν. Η εφαρμογή είναι σε ισχύ τόσο για όσους έδωσαν Πανελλήνιες με το νέο σύστημα όσο και για αυτούς που εξετάστηκαν με το παλιό σύστημα.

Αφού μπείτε στο σάιτ της ΟΕΦΕ, σε αυτόν τον σύνδεσμο, επιλέγετε είτε την καρτέλα «Υπολογισμός μορίων με το νέο σύστημα» είτε την καρτέλα «Υπολογισμός μορίων με το παλιό σύστημα».

Στη συνέχεια, στα αριστερά της σελίδας, επιλέγετε Προσανατολισμό (Ανθρωπιστικών Σπουδών, Θετικών Σπουδών, Σπουδών Υγείας, Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής). Στα αντίστοιχα μαθήματα, τοποθετείτε τους βαθμούς που συγκεντρώσατε και η εφαρμογή σάς δίνει αυτομάτως τα μόρια που συγκεντρώσατε.

Δείτε και τις πιθανές σχολές εισαγωγής
Στην πλατφόρμα της ΟΕΦΕ, αφού δείτε πόσα μόρια συγκεντρώσατε, μπορείτε να δείτε και τις πιθανές σχολές εισαγωγής, σύμφωνα με τις περσινές βάσεις. Μια εφαρμογή σάς δείχνει, ανάλογα με το πεδίο σπουδών, σε ποια σχολή είναι πιθανό να εισαχθείτε, πάντα με γνώμονα τις περσινές βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια.

Πηγή: iefimerida.gr