Βούλγαροι μετέτρεψαν ομοεθνή τους σε σκλάβα του σεξ

Η συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση υπόθεσης σωματεμπορίας, σε βάρος 30χρονης υπηκόου Βουλγαρίας.

 

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τριμελής οικογένεια ομοεθνών της (αντρόγυνο-υιός), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «Σωματεμπορία από κοινού».

 

Συγκεκριμένα, 38χρονος Βούλγαρος, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη οικονομική  θέση της παθούσας και χρησιμοποιώντας απατηλά μέσα και ψευδείς υποσχέσεις, έπεισε την 30χρονη να έρθει στην Ελλάδα.

 

Στη συνέχεια και για χρονικό διάστημα τουλάχιστον από τον Μάρτιο έως το τέλος του προηγούμενου έτους, προέβαινε από κοινού με την 35χρονη σύζυγό του και τον 19χρονο γιο του στην γενετήσια εκμετάλλευσή της.

 

Ειδικότερα, με τη χρήση ψυχολογικής βίας και απειλών κατά της σωματικής της ακεραιότητας, την ανάγκασαν να εκδίδεται με πελάτες, με τους οποίους οι ίδιοι κανόνιζαν ραντεβού.

 

Κατά το χρόνο που εκδίδονταν, την επιτηρούσε ο 38χρονος με το γιο του, ενώ η τέλεση των πράξεων λάμβανε χώρα στην οικία τους, όπου βρίσκονταν πάντα η 35χρονη. Η τελευταία, μετά το τέλος των ερωτικών συνευρέσεων, παρακρατούσε το μεγαλύτερο μέρος των εισπράξεων της παθούσας.

 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr