Βρέθηκε προκήρυξη της “Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών” για την επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία

Βρέθηκε η προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης για την τρομοκρατική επίθεση τον Δεκέμβρη στην ισραηλινή πρεσβεία της Αθήνας.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων και σε σακούλα σκουπιδιών, ηλεκτρονικό αποθηκευτικό μέσο που περιείχε προκήρυξη 19 σελίδων της ομάδας «Λαϊκών Αγωνιστών», σύμφωνα με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη της ένοπλης επίθεσης στην Ισραηλινή πρεσβεία στις 12 Δεκεμβρίου 2014.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, άγνωστος τηλεφώνησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» λέγοντας ότι υπάρχει φάκελος που περιείχε προκήρυξη στην οδό Σινώπης ενώ υπέδειξε και το ακριβές σημείο.

Ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση από την εφημερίδα, ότι κάποιος τους ειδοποίησε, ότι πήγαν στο σημείο και δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν κάτι.

Στο συγκεκριμένο σημείο έψαχνε όλη τη νύχτα η αντιτρομοκρατική και η αστυνομία και τελικά βρέθηκε μια σακούλα έτσι όπως την είχε περιγράψει ο άγνωστος.

Η σακούλα μεταφέρθηκε αρχικά στα εγκληματολογικά εργαστήρια για DNA και αποτυπώματα και μέχρι τώρα αυτή η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία DNA και αποτυπωμάτων θα την ανοίξουν οι αστυνομικοί για να δουν το ακριβές περιεχόμενο της προκήρυξης.