Ζευγάρι έχασε τη ζωή του πιθανότατα από διαρροή υγραερίου στο Άργος

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS

Νεαρό ζευγάρι Ρουμάνων, ένας 19χρονος και μία 26χρονη, έχασε τη ζωή του στο Άργος, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από διαρροή υγραερίου σόμπας που είχε για να ζεσταθεί.

Τη Δευτέρα το βράδυ η μητέρα του άνδρα και μια φίλη του ζευγαριού πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα, δηλώνοντας ότι έχουν από τις 17 Δεκεμβρίου να επικοινωνήσουν με τους δύο νέους.

Αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού, στην οδό Λαμπρινίδου στο Άργος, βρήκαν ασφαλισμένη την πόρτα. Όταν άνοιξαν το ισόγειο διαμέρισμα βρήκαν τους δύο νέους να κείτονται νεκροί, ενώ ήταν έντονη η οσμή γκαζιού.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, κλήθηκε αμέσως ιατροδικαστής, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο και ιατροδικαστική εξέταση στους δύο νέους, διαπιστώνοντας ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και πιθανολογείται ότι το ζευγάρι των Ρουμάνων έχασε τη ζωή από διαρροή υγραερίου από την σόμπα που ήταν στο δωμάτιο.

Η ασφάλεια έχει διατάξει νεκροψία-νεκροτομή και αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου των δύο νέων.