Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Έχουμε το δικαίωμα, τη δύναμη και το καθήκον να πολεμήσουμε το σύστημα που θέλει να μας κάνει σκλάβους»

zoi

Στη Μασσαλία μεταβαίνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, έπειτα από την Τουλούζη, όπου συμμετείχε στο άνοιγμα των εργασιών του Ευρωπαϊκού Θερινού Πανεπιστημίου των Κοινωνικών Κινημάτων.

Στη Μασσαλία θα λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πάνελ για την Οικοδόμηση Κινημάτων που διοργανώνεται και θα μιλήσει για το εγχείρημα της Πλεύσης Ελευθερίας, αλλά και για τα κινήματα που έχει ιδρύσει στην Ελλάδα, το ΟΧΙ στα Ναι τους και την Δικαιοσύνη για Όλους.

Στη διάρκεια της παραμονής της θα συναντήσει σημαντικές προσωπικότητες από την ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή και τον υπόλοιπο κόσμο. Ο φίλος και συνεργάτης της, υποψήφιος για την Προεδρία της Γαλλίας, Ζαν Λυκ Μελανσόν, ο Πρόεδρος του Ισημερινού και ιδρυτής της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους στη χώρα του, Ραφαέλ Κορρέα, καθώς και εκπρόσωποι της κίνησης του Bernie Sanders, του Εργατικού Κόμματος της Μεγάλης Βρετανίας, των Podemos και μέλη της Ανυπότακτης Γαλλίας, θα είναι κάποιοι από αυτούς.

Όλοι μαζί θα οδηγήσουν τη μεγάλη πορεία που διοργανώνεται στη Γαλλική πόλη μετά το τέλος των εργασιών.