4η διεθνή δράση της παγκόσμιας πορείας γυναικών στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη από τις 17 έως τις 19 Μαρτίου θα έχει την χαρά να φιλοξενήσει τη 4η Διεθνή Δράση της Παγκόσμια Πορείας Γυναικών, το Παγκόσμιο Φεμινιστικό Καραβάνι, που θα ξεκινήσει από το Κουρδιστάν και θα φτάσει μέχρι την Πορτογαλία.

 

Με σύνθημα «από το Κομπάνι ως τη Λισαβόνα, όλες οι γυναίκες στο δρόμο του αγώνα», θα συναντηθούν για να εκφράσουν την αλληλεγγύη στις αγωνιζόμενες γυναίκες όλου του κόσμου, να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες και να συντονίσουν την κοινή διεθνή δράση.

 

Συγκεκριμένα μας προσκαλούν στη Συνέντευξη Τύπου που θα γίνει την Τετάρτη 18/3, 12:00, στο Χώρο Αλληλεγγύης Γυναικών (Βύρωνος 5), όπου θα συμμετέχουν γυναίκες από το Κουρδιστάν και το Κομπάνι, την Τουρκία, το Διεθνές Φεμινιστικό Κίνημα και την Ελλάδα.

 

Επίσης μας προσκαλούν στην υποδοχή του Καραβανιού την Τρίτη 17/3, 12:00, Τσιμισκή με Πλατεία Αριστοτέλους και στην κοινή Συνέλευση- Εκδήλωση που διοργανώνουν την Τετάρτη 18/3, 18:30 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο (Λεωφόρος Στρατού με 3ης Σεπτεμβρίου) όπου θα μιλήσουν γυναίκες από όλο τον κόσμο και θα χαιρετίσουν τα κινήματα της πόλης.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr