Αναβάθμιση του χώρου του Εμπορικού Κέντρου Citygate

Η Citygate A.E. και η Μαρινόπουλος Α.Ε. προχωρούν σε αναβάθμιση του χώρου του Εμπορικού Κέντρου Citygate στη δυτική Θεσσαλονίκη, αλλάζοντας ριζικά τα δεδομένα της τοπικής αγοράς. Δημιουργούν από κοινού έναν πρωτοποριακό πολυχώρο συνολικής έκτασης 30.000τ.μ., ο οποίος θα φιλοξενεί κάτω από την ίδια στέγη, πολλαπλές δραστηριότητες.

Χώροι διασκέδασης, χώροι εστίασης, καταστήματα ειδών μόδας και υπεραγορά τροφίμων θα συνθέσουν μία νέα μοναδική εμπειρία αγορών και ψυχαγωγίας για τους καταναλωτές της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής.

Ήδη, ομάδα αρχιτεκτόνων με διεθνή εμπειρία, ολοκληρώνει την αξιολόγηση των σχεδίων των χώρων, ενώ παράλληλα ολοκληρώνεται και το πλάνο σύνθεσης των ενοικιαστών του εμπορικού κέντρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το υπερμάρκετ Carrefour συνεχίζει να λειτουργεί εντός του εμπορικού κέντρου, εξυπηρετώντας καθημερινά τους πελάτες του και προσφέροντας πάντα τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, αλλά και υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς με την ποιότητα Carrefour.

Σύντομα, θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες και δραστηριότητες του Citygate, το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του εντός του πρώτου τριμήνου του 2015.