Ανοίγει ο δρόμος για 47 προσλήψεις στον δήμο Θεσσαλονίκης

Το «πράσινο φως» για την πρόσληψη 47 ατόμων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και συγκεκριμένα διάρκειας οκτώ μηνών πρόκειται να ζητηθεί από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου θεσσαλονίκης στη συνεδρίαση τους την προσεχή Δευτέρα.

 

Συγκεκριμένα, 33 άτομα προγραμματίζεται να προσληφθούν στη διεύθυνση Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων από τους ακόλουθους κλάδους: ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών (2), ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (1), ΤΕ Μηχανολόγων Μηχανικών (2), ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (1), ΔΕ Ηλεκτροσυγκολλητών (3), ΔΕ Μηχανοτεχνιτών οχημάτων (12), ΔΕ Τεχνιτών ελαστικών (4), ΔΕ Ηλεκτροτεχνιών οχημάτων (4), ΔΕ Τεχνιτών εργαλειομηχανών τόρνου (2) και ΔΕ Βαφέων αυτοκινήτων (2).

Ακόμη δέκα άτομα, εκ των οποίων οκτώ από τον κλάδο ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών εναεριτών και δύο από τον κλάδο ΔΕ Τεχνιτών δομικών έργων, θα προσληφθούν στη διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της λειτουργίας ξενώνα φιλοξενίας και μέσω του ΕΣΠΑ θα προσληφθούν ένα άτομο από τον κλάδο ΠΕ Διοικητικού και τρία από τον κλάδο ΥΕ Φυλάκων.

 


Δείτε επίσης:

72 προσλήψεις σε τέσσερις δήμους

ΟΒΡΕΠΟΜ: Προσλαμβάνει 32 άτομα για τη λειτουργία των παιδικών σταθμών