Αθλητικές δραστηριότητες στην Καλαμαριά

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Μετά την ανάπαυλα του καλοκαιριού, συνεχίζονται οι αθλητικές δράσεις με τίτλο «Αθλούμαι στην Καλαμαριά» που ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου   η Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης,  δημιουργώντας έτσι ευχάριστες διεξόδους χαράς και εκτόνωσης στα παιδιά και στους νέους.

Την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα   στο γήπεδο «Αριστοτέλης» θα διεξαχθεί η εκδήλωση με τίτλο  «Ποδόσφαιρο–street soccer». Αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 έως 15 ετών, που αγαπούν το άθλημα αυτό μπορούν να επιδοθούν και να δείξουν τις ικανότητές τους  στο ποδόσφαιρο.

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι  θα πραγματοποιηθεί η Λαϊκή Ποδηλατοδρομία για παιδιά και ενήλικες  8 χιλιομέτρων μέσα στο οδικό δίκτυο του Δήμου Καλαμαριάς. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα  είναι η πλατεία Δημαρχείου, με ενδιάμεση στάση 10-15΄ στην πλατεία Υδρας (επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης). Απαραίτητος εξοπλισμός ποδήλατο και κράνος, ενώ τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν με ευθύνη των γονιών τους. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου : στο Δημοτικό Κολυμβητήριο από τις 21.00 έως τις 24.00 θα πραγματοποιηθεί «Βραδιά με πανσέληνο στο Κολυμβητήριο». Για όσους από τα μέλη του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και όχι μόνο, λατρεύουν τη νυκτερινή αθλητική ζωή, διακρίνονται από ρομαντισμό και γοητεύονται από τη δροσιά του νερού, μπορούν ελεύθερα, με φόντο τη φεγγαρόφωτη πισίνα να κολυμπήσουν και να απολαύσουν τις βουτιές  τη νύχτα αυτή.

Οι αθλητικές δράσεις ολοκληρώνονται  την Τετάρτη  30 Σεπτεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα  στο   Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς με την  εκδήλωση «Κολυμβητικές Αναμετρήσεις» η οποία περιλαμβάνει Ημερίδα Κολυμβητικών Αγώνων για κορίτσια και αγόρια, ηλικίας από 6 έως 12 ετών.

Να αναφερθεί ότι την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα προηγήθηκε τη πετυχημένη εκδήλωση με τίτλο «Παραδοσιακιά παιδαγωγικά παιχνίδια», στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού και συμμετείχε ένας πολύ μεγάλος αριθμός παιδιών.