Συνάντηση Μπουτάρη με τη διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών

Συνάντηση με τη διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών-Παράρτημα Β. Ελλάδας, είχε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σήμερα, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015, στο Δημαρχείο.

Ο Γιάννης Μπουτάρης επιβεβαίωσε την καλή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία, όπως είπε, ευελπιστεί να συνεχιστεί και να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Όπως τόνισε, κάθε προσπάθεια να εξαπλωθεί ο αθλητισμός και η άμιλλα, είναι σημαντική για την πόλη και βρίσκει τη Διοίκηση του Δήμου απολύτως θετική.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών, Γιώργος Ζάχαρης, ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη θετική του ανταπόκριση και επισήμανε ότι με τη σημερινή συνάντηση ανοίχτηκαν νέοι δρόμοι για συνεργασία, τόσο στο σκέλος της υπηρεσιακής ιδιότητας των αστυνομικών, όσο και στο σκέλος του αθλητισμού και των δράσεων που τον συνοδεύουν.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου για θέματα αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης και τα μέλη του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Β.Ε., Γεώργιος Δελιτζάκης, Γρηγόρης Μυσιρλόγλου και Χρήστος Πολυχρονιάδης.