Μπαράζ συλλήψεων στη Θεσσαλονίκη

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, πρωινές ώρες της Πέμπτης (05-11-2015), 41χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (34) μηνών και χρηματική ποινή, για απάτη.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Συκεών, σήμερα Παρασκευή (06-11-2015) τα ξημερώματα, 53χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (1) έτους και (7) μηνών, για πλαστογραφία και υπεξαίρεση.

Επίσης, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, επιπλέον έξι άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Σύλληψη οκτώ ατόμων για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων
Συνελήφθησαν την Πέμπτη (05-11-2015) το βράδυ, στους Αμπελόκηπους, μετά από έλεγχο αστυνομικών του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής, οκτώ (8) άτομα. Ειδικότερα, συνελήφθη ο 63χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, όπου είχαν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία (7) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στους οποίους διενεργούνταν, παράνομα, παίγνια από ισάριθμους θαμώνες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Σύλληψη ενός ατόμου για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής – Εξιχνίαση κλοπής
Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της Πέμπτης (05-11-2015), 35χρονος, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την προηγούμενη μέρα παραβίασε πόρτα καταστήματος στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσε από το ταμείο χρηματικό ποσό. Επίσης, τον Αύγουστο του 2015, δρώντας με παρόμοιο τρόπο αφαίρεσε χρηματικό ποσό από ταμείο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης.
Συλλήψεις για παρεμπόριο
Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, στις περιοχές Καλαμαριάς, Τούμπας, Άνω Πόλης και Συκεών συνολικά (9) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και διέθεταν προς πώληση περισσότερα από (290) προϊόντα παρεμπορίου.