Έκλεβαν χρυσαφικά από ηλικιωμένες γυναίκες

car18

Τέλος στη δράση δύο νεαρών, οι οποίοι ενέχονται σε περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ανυποψίαστων πεζών γυναικών, πέτυχαν με τη σύλληψή τους αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης.

Πρόκειται για δύο 17χρονους, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της Δευτέρας (28-09-2015), οι δύο νεαροί προσέγγισαν ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή της Σταυρούπολης και αφαίρεσαν από το λαιμό της χρυσαφικά, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενους πολίτες και συνελήφθη ο ένας εξ’ αυτών από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης μετά από ενδελεχή έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν και συνέλαβαν, βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, τον έτερο δράστη.

Από την περαιτέρω έρευνα, εξιχνιάστηκαν άλλες (4) παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών, που έλαβαν χώρα κατά το τελευταίο τρίμηνο σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης, τις οποίες διέπραξαν οι συλληφθέντες αφαιρώντας  κοσμήματα από το λαιμό των θυμάτων τους (αλυσίδες, σταυρούς κλπ).

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.