Συνελήφθησαν 27 άτομα στη Θεσσαλονίκη

xeiropedes7

Στη σύλληψη (27) ατόμων και στη βεβαίωση (35) παραβάσεων προχώρησαν αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., οι οποίοι κατά το τελευταίο διήμερο, πραγματοποίησαν ελέγχους, στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν:

  • (6) άτομα για περιπτώσεις κλοπών.
  • (6) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
  • (6) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, μεταξύ των οποίων 38χρονη ημεδαπή που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν (2) καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης άνω των (3) ετών, για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.
  • (6) άτομα διότι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα, που να δικαιολογούν τη νόμιμη διαμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.
  • (3) άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.

Επίσης, στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 18 και 36 ετών, οι οποίοι εντοπίσθηκαν πρωινές ώρες χθες (28-09-2015) από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο το οποίο είχαν αφαιρέσει πριν από χρονικό διάστημα (2) εβδομάδων από την ίδια περιοχή.

Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν (35) παραβάσεις για κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί εκδιδομένων επ΄αμοιβή προσώπων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.