Εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 55χρονος που κατηγορείται για το τριπλό φονικό στο Ωραιόκαστρο

Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 55χρονος, ο οποίος κατηγορείται για το τριπλό έγκλημα που σημειώθηκε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, με θύματα τον κουνιάδο του, τη σύζυγο του τελευταίου και τον ανήλικο γιο τους.

 

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε ήδη σε ανακριτή και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας τους θα μεταχθεί στις φυλακές.

 

Κατά την απολογία του, η οποία έγινε στο νοσοκομείο όπου μετέβη ο ανακριτής, ο 55χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι βασικό κίνητρο της τριπλής ανθρωποκτονίας ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχε με τον κουνιάδο του. Το περιστατικό  σημειώθηκε τη δεύτερη μέρα της Πρωτοχρονιάς στη μονοκατοικία της τριμελούς οικογένειας στο Ωραιόκαστρο.

 

Ο 55χρονος αρχικά επιτέθηκε στο συνομήλικο κουνιάδο του, τον οποίο κατακρεούργησε με μαχαίρι, ενώ ακολούθως μαχαίρωσε θανάσιμα την 42χρονη σύζυγο του κουνιάδου του και το 12χρονο παιδί τους. Στη συνέχεια, αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, προκαλώντας τραύματα στο λαιμό του με το ίδιο μαχαίρι και πηδώντας από το μπαλκόνι της μονοκατοικίας.