Εξιχνιάστηκαν ληστείες πεζών και διαρρήξεις

Στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν τα παρακάτω.

 

Εξιχνιάσθηκαν ληστείες σε βάρος ανυποψίαστων πεζών

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αναλήψεως, σε βάρος 27χρονου υπηκόου Βουλγαρίας, για  «Ληστεία τετελεσμένη, απόπειρα ληστείας και ληστείες κατ’ εξακολούθηση» και για παράβαση του Νόμου «Περί όπλων».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 27χρονος, το διήμερο 04/05-07-2015,  κινούμενος στην περιοχή της Ανάληψης, προσέγγισε δύο πεζές γυναίκες και με την απειλή χρήσης βίας και αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσε τις τσάντες τους, ενώ σε μια τρίτη περίπτωση περίπτωση, επιχείρησε ανεπιτυχώς να ληστέψει 66χρονο.

 

Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη οικίας

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης- Αγίου Παύλου, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 28χρονου υπηκόου Βουλγαρίας, για «Κλοπή κατά συναυτουργία»,  καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ξημερώματα τις 27-06-2015, ενεργώντας μαζί με τρεις συνεργούς του, διέρρηξαν μονοκατοικία στην περιοχή της Άνω Πόλης.

Από το εσωτερικό του σπιτιού, αφαίρεσαν (200) δολάρια, ενδύματα, τιμαλφή και προσωπικά αντικείμενα του ιδιοκτήτη.

 

Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη αυτοκινήτου

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρουπόλεως, σε βάρος 26χρονου για υπόθεση «Κλοπής», διότι την 05-07-2015, διέρρηξε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην οδό Λαγκαδά, απ΄όπου αφαίρεσε ένα ράδιο-cd και διάφορα έγγραφα.

 

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr