Παράνομος οίκος ανοχής σε ξενοδοχείο!

Παράνομος οίκος ανοχής, ο οποίος λειτουργούσε σε δωμάτιο κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης, εν αγνοία των υπευθύνων της επιχείρησης, αποκαλύφθηκε από τις στοχευμένες διαδικτυακές περιηγήσεις και την ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

 

Για την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων προσώπων και για διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας, ενώ επιπρόσθετα, βεβαιώθηκε η προβλεπόμενη πταισματική παράβαση σε βάρος 36χρονου εκδιδόμενου άνδρα,  υπηκόου Βραζιλίας.

 

Προηγήθηκε ο εντοπισμός ιστοσελίδας και ειδικότερα η ανάλυση δύο διαδικτυακών προφίλ, μέσω των οποίων προσφερόταν σε κάθε χρήστη του Ιστού, η δυνατότητα προγραμματισμού ερωτικών συναντήσεων, έναντι χρηματικής αμοιβής.

 

Ακολούθησε αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, συνελήφθη ο 36χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος μέσω αριθμών κινητών τηλεφώνων, τους οποίους είχε αναρτήσει στην ερευνώμενη Ιστοσελίδα, κανόνιζε ερωτικά ραντεβού, χωρίς να διαθέτει την προβλεπόμενη άδεια και χωρίς να υποβάλλεται στους απαραίτητους κλινικούς και εργαστηριακούς ελέγχους.

 

Η σχετική δικογραφία υπεβλήθη στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr