Ελ. Χατζηγεωργίου στο radio1d.gr: «Δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε»

«Απολύτως εφαρμόσιμο και υλοποιήσιμο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε στο radio1d.gr η υποψήφια βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’  Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

 

Η κα. Χατζηγεωργίου, επέμεινε στην ανάγκη να γίνει κατανοητό ότι η αυτοδυναμία έχει μείζονα σημασία για τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να υλοποιήσει το πρόγραμμά του, ενώ χαρακτήρισε ως ατυχείς ή υποκείμενες σε διαστρέβλωση τις δηλώσεις κάποιων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Την ίδια στιγμή που τα αρνητικά δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, παραχωρούν σταδιακά τη θέση τους σε ευνοϊκότερες τοποθετήσεις έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, η κα. Χατζηγεωργίου σημείωσε ότι αυτά δεν έπλητταν τόσο το κόμμα της, όσο τη χώρα. Μιλώντας για την υποψηφιότητά της και για το εάν σε δεκαπέντε ημέρες της προεκλογικής περιόδου αρκούν, εξέφρασε την άποψη ότι πέρα από τις προσωπικές περιπτώσεις, όλοι αγωνίζονται συλλογικά για τη νίκη και την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Αναφερόμενη στο κόμμα με το οποίο κατέρχεται στις εκλογές, τον ΣΥΡΙΖΑ, και την αυτοδυναμία που είναι ο στόχος του δήλωσε «ο ΣΥΡΙΖΑ είτε είναι κοντά στην αυτοδυναμία, είτε την έχει κατακτήσει ήδη. Παρ’ όλα αυτά ο αγώνας σεν σταματάει».

 

Στη συνέχεια ερωτηθείσα η κα Χατζηγεωργίου για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και το κατά πόσο αυτό είναι εφικτό να υλοποιηθεί επεσήμανε τα εξής «το πρόγραμμά μας είναι ένα πρόγραμμα απολύτως κοστολογημένο, ένα πρόγραμμα απολύτως υλοποιήσιμο το οποίο έχουμε δεσμευτεί και θεωρούμε ότι πρέπει να το υλοποιήσουμε για να μπορέσουμε να βγάλουμε τη χώρα από αυτή την ανθρωπιστική κρίση, στην οποία έχει πέσει τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των μνημονίων».

 

Επίσης, η υποψήφια βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για τις δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  Κώστα Λαπαβίτσα που αφορούν στη χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ και ο οποίος υποστήριξε πως δεν είναι ασφαλής έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα εξής «πολλές φορές διαστρεβλώνονται κάποιες δηλώσεις είτε υποψήφιών μας, είτε στελεχών μας. Όπως θεωρώ ότι ήταν μία διαστρέβλωση τα των δηλώσεων ή ήταν ίσως ατυχείς οι δηλώσεις κάποιων στελεχών μας σε επίπεδο τηλεόρασης».

 

Κλείνοντας η Ελευθερία Χατζηγεωργίου αναφερόμενη τόσο στον ξένο Τύπο, όσο και στα στενά χρονικά πλαίσια που υπάρχουν για τον προεκλογικό αγώνα δήλωσε «βλέποντας και οι Ευρωπαίοι ότι τα πράγματα αλλάζουν και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προ των πυλών της διακυβέρνησης της χώρας, αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να λένε τα ίδια ψεύδη» και πρόσθεσε για τις μόλις 15 ημέρες που ήταν το χρονικό διάστημα του προεκλογικού αγώνα «εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε αποδείξει ότι ο στόχος δεν είναι μόνο προσωπικός, είναι κυρίως συλλογικός οπότε αυτό που μπαίνει πάνω από όλα είναι να καταφέρουμε να φτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην αυτοδυναμία και το προσωπικό έπεται».

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr