«Ένας ουρανός μ’ αστέρια»…

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Μια μουσικοθεατρική παράσταση με αναφορές στο σινεμά της δεκαετίας του ’60 θα δοθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ, στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών.

Πρόκειται για την παράσταση «Ένας ουρανός μ’ αστέρια…» της Θεατρικής Ομάδας Εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Στην παράσταση παίζουν με αλφαβητική σειρά οι: Γιάννης Άθυρος, Αντώνης Γραμμένος, Παναγιώτης Λαϊνάς, Μερόπη Κόπτση, Κώστας Κουνελάκης, Γιάννης Ξενιτόπουλος, Σταυρούλα Παπαδοπούλου, Χρήστος Παπουλίδης, Νίκος Ταγγίλης και Αθανασία Τσιατσιάνη,

Τραγουδούν οι: Μάκης Αϊβάζογλου, Γιάννης Λεκόπουλος, Δέσποινα Παγιούλα, Ξενοφών Τσίτος, Μαρία Φραγκούλη. Συμμετέχει η Μάγδα Θεοσίδου.

Παίζουν οι μουσικοί: Μάκης Αιβάζογλου, Μανώλης Γερεμπακάνης, Βασιλική Λαγκάρη, Κώστας Μπούζης και Ξενοφών Τσίτος. Χορεύουν οι Χρήστος Παπουλίδης, Νίκος Ταγγίλης και Μερόπη Κόπτση, η οποία έκανε και την οργάνωση παραγωγής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να φέρουν τρόφιμα και φάρμακα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

INFO:

Δημοτικό Θέατρο Συκεών – Ρ.Φεραίου & Μεγάρων – Τηλ.: 2310.638058