Η Καθαρά Δευτέρα στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Σταθερός κάθε χρόνο στο ραντεβού του με την παράδοση που θέλει την Καθαρά Δευτέρα να γιορτάζεται με παρέα, νηστίσιμα εδέσματα, μουσική και χορό είναι ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, στήνοντας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες ένα μεγάλο γλέντι.

  • Στη Δ.Ε. Αγίου Παύλου, η γιορτή φέτος θα στηθεί στη συμβολή της οδού Ηπείρου με τη Λεωφόρο ΟΧΙ, υπό τους ήχους του συγκροτήματος του Ηρακλή Χατζηνικολάου, ενώ σε περίπτωση βροχής το γλέντι θα μεταφερθεί στο Γ΄ ΚΑΠΗ Αγίου Παύλου
  • Στη Δ.Ε. Νεάπολης, το Ανοιχτό Θέατρο θα φιλοξενήσει όσους θέλουν να το γλεντήσουν με την Πανωραία και τη μουσική της παρέα. Εάν ο καιρός είναι βροχερός, η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο μπάσκετ ΕΑΚ (περιοχή Στρεμπενιώτη)
  • Στη Δ.Ε. Πεύκων τον κόσμο θα υποδεχτούν στο άλσος «Πατήρ Μεταξά» το μουσικό σχήμα «Διπλανά Θρανία» και ο πολιτιστικός-αιμοδοτικός σύλλογος κατοίκων Πεύκων.
  • Στη Δ.Ε. Συκεών, η Δενδροφυτεία αναμένεται να γεμίσει από επισκέπτες που θα απολαύσουν τον Βασίλη Πρατσινάκη και το συγκρότημά του, ενώ σε περίπτωση βροχής το γλέντι θα μεταφερθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων των 1ου -5ου Δημοτικών Σχολείων Συκεών.
  • Τα παιδικά πάρτι: Την ίδια ώρα, με δύο ακόμη παιδικά πάρτι «κλείνει» για φέτος ο κύκλος των… μπλόκων των μεταμφιεσμένων στο δήμο Νεάπολης-Συκεών. Αύριο, Παρασκευή 11 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, το πάρτι διοργανώνεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκων (Δημοκρατίας 6), και μεθαύριο, Σάββατο 12 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, το παιδικό πάρτι θα στηθεί στην πλατεία Ειρήνης (Ρολόι) στη Νεάπολη.