Ενημερωτική εκδήλωση Δήμου Παύλου Μελά για προστασία από COVID-19 σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό σήμερα Τετάρτη 19/9/2020

Με την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα «Προαγωγή της υγιεινής και τήρηση μέτρων ατομικής προστασίας για την πρόληψη της εξάπλωσης του Covid-19» που απευθύνεται σε γονείς, ξεκινά η συνεργασία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Παύλου Μελά με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλονίκης.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου και το Τμήμα Παιδικών Σταθμών, καλούν γονείς και κηδεμόνες να παρακολουθήσουν την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημερωτική δράση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020, ώρες 17:00-19:00 στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους συμμετέχοντες, διοργανωτές και κοινό.

Η συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης έχει σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των κατοίκων σε θέματα πρόληψης, προστασίας και προαγωγής υγείας των πολιτών και στο πλαίσιο αυτό, έχει προγραμματιστεί μια σειρά δράσεων για τα παιδιά που φοιτούν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Παύλου Μελά και τους γονείς τους.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ιδρύθηκε στις 10 Ιουνίου του 1877 και είναι ο μεγαλύτερος μη κυβερνητικός οργανισμός στην Ελλάδα με σύνθετο έργο που βασίζεται στην εθελοντική δράση και την άμεση ανταπόκριση των πολιτών. Η δράση του έχει συνδεθεί με την επαγρύπνηση, την αλληλεγγύη και τη φιλαλληλία και είναι συνώνυμη της αφιλοκερδούς προσφοράς και της ανιδιοτέλειας. 

Κινητοποιείται στοχεύοντας πάντα στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου σε περιόδους πολέμου και ειρήνης, στηρίζοντας τραυματίες, ασθενείς, πρόσφυγες, ηλικιωμένους, ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες και άτομα από κάθε ευάλωτη ομάδα του πληθυσμού.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2310 020175