Γιάννης Αντωνιάδης: “Υπάρχουν 149 βουλευτές στον ΣΥΡΙΖΑ και υπάρχουν 149 διαφορετικές απόψεις”

“Υπάρχουν 149 βουλευτές στον ΣΥΡΙΖΑ και υπάρχουν 149 διαφορετικές απόψεις” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου ο βουλευτής της ΝΔ από τη Φλώρινα, Αντωνιάδης Γιάννης.

 

“Επί 3,5 μήνες λευκά χαρτιά πήγαιναν στην Ε.Ε. και στην Ελλάδα.Κορόιδευαν τον εαυτό τους,την Ελλάδα και την Ευρώπη” τόνισε ο κ.Ανωνιάδης για την κυβέρνηση και πρόσθεσε πως “κάποιοι θα λογοδοτήσουν γι’αυτή την κοροϊδία”.,

 

Ερωτηθείς ο κ.Αντωνιάδης για τα κόκκινα δάνεια, είπε πως θα περιμένουμε να δούμε τί θα προτείνει η κυβέρνηση για τα κόκκινα δάνεια και μετά θα τοποθετηθούμε.

 

“Ενδεχομένως η συμφωνία να περάσει και με ψήφους από την αντιπολίτευση” τόνισε ο Γιάννης Αντωνιάδης για την επερχόμενη συμφωνία και τη στάση που θα κρατήσει η ΝΔ.

 

Τέλος, κάνοντας λόγο ο βουλευτής της ΝΔ για τα λεγόμενα της κ.Μπακογιάννη αναφορικά με το capital control και εν τέλει τη διάψευσή της  είπε “αυτά τα οποία είπε δεν ίσχυσαν στην πράξη.Η άποψη της κ.Μπακογιάννη έγινε μέσα στις εκατοντάδες απόψεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr