Γ.Αβραμίδης στο radio1d.gr: “Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών”

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και υποψήφιος βουλευτής με το Πανελλήνιο  Άρμα πολιτών Γαβριήλ Αβραμίδης μιλώντας στο radio1d.gr ανέφερε” ο κ.Δημαράς με το πανελλήνιο άρμα πολιτών έκαναν προεκλογική συμφωνία το 2012 με 14 σημεία βάσει των οποίων έγινε η εκλογική συνεργασία η οποία τηρήθηκε όπως τόνισε ο κ.Δημαράς  και από τις δύο πλευρές και η οποία έχει ολοκληρωθει”.

 

Στη συνέχεια  κ.Αβραμίδης αναφερόμενος στον κ.Δημαρά και στην επιλογή να κατέβει αυτόνομα στις εκλογές είπε“ο κ.Δημαράς αποφάσισε την αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές. Εκτιμώ ότι κάτι τέτοιο δεν θα καταστεί εφικτό. Δηλαδή κατά την γνώμη μου δεν υπάρχουν εκείνες οι προϋποθέσεις οι αριθμητικές, των στελεχών, των μελών σε ένα τόσο ελάχιστο χρονικπό διάστημα”.

 

Επίσης ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ερωτηθείς για τις βουλευτίνες Ραχήλ Μακρή και Χρυσούλα Γιαταγάνα επεσήμανε “και οι δύο συνάδελφοι θεωρώ ότι θα πρέπει αυτή τη στιγμή να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συστρατευθούν και να στηρίξουν έστω και αν δεν είναι υποψήφιες γιατί πήραν μία απόφαση και έκαναν μία επιλογή το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ, με το οποίο εξελέγησαν στις εκλογές του 2012”.

 

Τέλος ο κ.Αβραμίδης  αναφερόμενος στο κόμμα των ΑΝΕΛ αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι οι ΑΝΕΛ θα είναι εγγυητές των εξελίξεων αλλά και ότι δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr