Β. Κεγκέρογλου στο Radio1d.gr: “Οι κουβέντες του τσαμπουκά τελείωσαν”

Ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλης Κεγκέρογλου μιλώντας στο radio1d.gr ανέφερε “έχει ξεκινήσει η προεκλογική συζήτηση,βεβαίως  η χώρα το τελευταίο διάστημα ούτως ή άλλως βρισκόταν σε ένα τέτοιο κλίμα. Ο δημόσιος διάλογος είχε ξεκινήσει για το τι μέλλει γενέσθαι”.

 

Στη συνέχεια ο κ.Κεγκέρογλου αναφερόμενος στις επερχόμενες εκλογές δήλωσε “όλοι πολιτικοί και πολίτες, οι πολίτες έχουν πλέον την ευθύνη των αποφάσεων, οι πολιτικοί και τα κόμματα έχουν την ευθύνη να πουν με απλά λόγια το τι πρεσβεύουνε για να κρίνουν οι πολίτες και βέβαια το βάρος της καθαρής απόφασης του κάθε πολίτη και των μετέπειτα συνεπειών θετικών ή αρνητικών θα είναι ανάμεικτες”.

 

Επίσης ο υφυπουργός εργασίας για τις μετεκλογικές εξελίξεις είπε  “μετεκλογικά θα υπάρξει μία πραγματικότητα η οποία είναι σκληρή, η οποία δεν φτιάχνει με χάϊδεμα αυτιών” και πρόσθεσε “οι κουβέντες του τσαμπουκά και των άλλων μεγάλων ρίξεων που έχουν ή θα ακουστούν μέχρι τις 26 του μήνα, θα παρέλθει όλο αυτό το σκηνικό”.

 

Τέλος ο Βασίλης Κεγκέρογλου αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε “ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη συνθηκολογήσει με το κεφάλαιο το ευρωπαϊκό, ήδη έχει συνθηκολογήσει με τα κατώτερα μεν αλλά κλιμάκια του ΔΝΤ, έχει ήδη κουβεντιάσει με παράγοντες της Γερμανίας και θα κάνει τον λεγόμενο έντιμο συμβιβασμό εντός ή εκτός εισαγωγικών”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr