Η PRAKSIS στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Η PRAKSIS  συμπορεύεται με τον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και σας καλεί να τρέξουμε όλοι μαζί, το Σαββάτο 18 Οκτωβρίου,  στοχεύοντας στην προώθηση αθλητικού πνεύματος, αλλά και κοινωνικής προσφοράς.

 

Η PRAKSIS προσκαλεί όλους να συμμετέχούν στην ομάδα φορώντας τη μπλούζα της, προσφέροντας ένα μέρος από το ποσό του εισιτηρίου στην κάλυψη αναγκών ευάλωτων πληθυσμιακά ομάδων που εξυπηρετεί η οργάνωση. Συγκεκριμένα, 5 ευρώ από κάθε συμμετοχή ενισχύουν το έργο της PRAKSIS.

 

Το κόστος εγγραφής/άτομο με την ομάδα της PRAKSIS είναι:

·         Ημιμαραθώνιος 21χλμ.: 20 ευρώ

·         Αγώνας Δρόμου 5 χλμ.: 15 ευρώ

 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και πραγματοποιούνται  στο Πολυιατρείο της οργάνωσης (Αρκαδιουπόλεως 1 & Αγ. Δημητρίου), Δευτέρα – Πέμπτη  09.00 – 17.00 και Παρασκευή 09.00 – 15.00. Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 2310 550223/ 556145

 

Επίσης στo πλαίσιο του 3ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου της Θεσσαλονίκης για ακόμη μια φορά  δίνουμε το φάρμακο που δεν χρειαζόμαστε για την ενίσχυση των Πολυϊατρείων της ΜΚΟ PRAKSIS. Συγκεκριμένα, στις 18 Οκτωβρίου στο σημείο εκκίνησης  του Ημιμαραθωνίου 21 χλμ, και στο σημείο εκκίνησης του αγώνα δρόμου 5 χλμ , εθελοντές και στελέχη της PRAKSIS θα ενημερώνουν  για τις δράσεις της οργάνωσης ενώ στα ειδικά κουτιά  οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσφέρουν τα φάρμακα που δεν χρειάζονται.

 

Στην PRAKSIS η δυνατότητα χορήγησης φαρμάκων στους ωφελούμενους, βασίζεται μόνο στην προσφορά πολιτών και ιδιωτών. Η διαδικασία είναι πολύ απλή.  Μία εκκαθάριση στο προσωπικό φαρμακείο του σπιτιού σας, θα ωφελήσει πολλούς συνανθρώπους μας. Ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει  φάρμακα, ακόμα και αν αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί, αρκεί οι ημερομηνίες λήξης να έχουν έναν χρονικό ορίζοντα πέραν του έτους.

 

Δίνοντας  φάρμακα που δεν χρειαζόμαστε κάνουμε PRAKSIS αλληλεγγύης και ανθρωπισμού .