Οίκος ανοχής ήταν το ινστιτούτο μασάζ

Παράνομο οίκο ανοχής, ο οποίος λειτουργούσε συγκαλυμμένα ως ινστιτούτο παροχής υπηρεσιών μασάζ και στεγαζόταν σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, εντοπίστηκε έπειτα από συστηματική έρευνα και αιφνιδιαστική επιχείρηση, αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

 

Συνελήφθη ο 48χρονος μισθωτής του χώρου και ιδιοκτήτης της επιχείρησης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για Διευκόλυνση Ακολασίας άλλων.

 

Μεσημβρινές ώρες της 14-01-2015 πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση, από την οποία προέκυψε ότι, ο 48χρονος κανόνιζε ο ίδιος τα επ’ αμοιβή ραντεβού και τις ερωτικές συνευρέσεις γυναικών που εργάζονταν στην επιχείρηση με διάφορους πελάτες, τα οποία πραγματοποιούνταν εντός του διαμερίσματος, διευκολύνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την ακολασία άλλων.

 

Για την παροχή ερωτικών υπηρεσιών είχε εγκατασταθεί στον προσφερόμενο χώρο μία αλλοδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση του Νόμου περί Εκδιδομένων προσώπων, καθώς δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια και τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr