Κ. Μπαρμπαρούσης: Ο κόσμος πρέπει να αντιδράσει

mparmparousis

Να αντιδράσει κάλεσε τον κόσμο ο βουλευτής Αιτωλίας και Ακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο. Ο κ. Μπαρμπαρούσης είπε ότι δεν αρκεί να απεργήσει ο κόσμος μόνο σήμερα, καθώς χρειάζεται καθημερινός αγώνας για να αλλάξουν τα πράγματα. Παράλληλα, καταδίκασε την κυβέρνηση η οποία, όπως είπε, κοροϊδεύει απροκάλυπτα τον λαό όταν του ζητάει να απεργήσει. Σχετικά με την αξιολόγηση εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος θα υπογράψει τα πάντα, όπως κάνει πάντοτε.

Εκτός των άλλων ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε ότι υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα από την οικονομία όπως είναι οι λαθρομετανάστες και η εξωτερική πολιτική. Την ίδια στιγμή υπεραμύνθηκε της απόφασης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής να ταξιδέψουν και να επισκεφθούν ακριτικά νησιά μαζί με τον Πάνο Καμμένο και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν δεν πάνε οι Χρυσαυγίτες στα ακριτικά νησιά, ποιοι θα πάνε; Επίσης, καταδίκασε τα κόμματα που δεν έστειλαν εκπροσώπους τους στην συγκεκριμένη επίσκεψη της επιτροπής Άμυνας της Βουλής που ηήθελε να δείξει ενότητα απέναντι στους Τούρκους.

Τέλος, ο κ. Μπαρμπαρούσης αναφερόμενος στη δίκη της Χρυσής Αυγής είπε πως προχωράει με πολύ αργούς ρυθμούς και τόνισε πως συμβαίνει το πρωτάκουστο, να πρέπει, δηλαδή,να αποδείξουν οι κατηγορούμενοι ότι είναι αθώοι, λες και δεν ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας…