Κ. Κατσαφάδος στο radio1d.gr: “Ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο ΝΑΙ έλεγε”

“Ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο ΝΑΙ έλεγε, σε οποιαδήποτε συντεχνεία, σε οποιοδήποτε κοινωνικό σύνολο. Από δω και πέρα όμως σαν κυβέρνηση θα αναγκαστεί να λέει και ΟΧΙ” δήλωσε ο Κώστας Κατσαφάδος, βουλευτής Πειραιά και Νήσων με το κόμμα της ΝΔ, μιλώντας στο radio1d.gr και στις  ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου.

 

“Ο λαός δεν άντεξε όλη αυτή την φοροκαταιγίδα την οποία δέχτηκε. Η μόνη ερμηνεία την οποία μπορώ να δώσω είναι ότι ο ελληνικός λαός δεν μπορούσε άλλο να δεχτεί αυτή τη σκληρή οικονομική πολιτική την οποία βίωνε όταν από την άλλη πλευρά υπήρχε σύσσωμη, όλη η αντιπολίτευση, όχι μόνο η αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία έταζε τα πάντα στους πάντες” είπε ο κ.Κατσαφάδος αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα.

 

Στη συνέχεια ο βουλευτής της ΝΔ ερωτηθείς για την επόμενη ημέρα του κόμματός του είπε χαρακτηριστικά “η ΝΔ έχει όργανα, η ΝΔ  είναι ένα ανοιχτό δημοκρατικό κόμμα, θα γίνει μία μεγάλη συζήτηση, θα κάνουμε έναν σοβαρό απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος και θα δώσουμε τους άξονες για το αύριο”.

 

Τέλος ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κατσαφάδος αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, του υπουργούς και τα λεγόμενά τους για τις διαπραγματεύσεις τους επεσήμανε πως “εδώ χρειάζονται ξεκάθαρες αποφάσεις. Μπορεί ο κ.Τσίπρας από τη μία να εγγυάται ότι θα συνεχιστεί το πρόγραμμα, ότι θα προχωρήσουμε στις μεταρρυθμίσεις, από την άλλη όμως οι υπουργοί του εξαγγέλουν τελείως διαφορετικά πράγματα”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr