Κ. Ζουράρις στο radio1d.gr: “Οι προηγούμενες κυβερνήσεις μας είχαν πατημένους, κατακεκτημένους και εξευτελισμένους”

“Ήμασταν πατημένοι, κατακεκτημένοι, εξευτελισμένοι και αποικία” δήλωσε ο Κώστας Ζουράρις στο radio1d.gr και στις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου, αναφερόμενος στη ζωή των Ελλήνων τα προηγούμενα χρόνια, σε συνδυασμό με την πολιτική που ασκούνταν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Ο κ. Ζουράρις ερωτηθείς για τη διαπραγμάτευση και την κυβερνητική προσπάθεια υποστήριξε πως “θα αποδώσει, ναι βεβαίως”, διότι υπάρχουν δύο στοιχεία που συγκλίνουν στο να ευοδώσει αυτή η προσπάθεια -το σύνολο των Ευρωπαϊκών θεσμών και Ευρωπαϊκών κρατών και των Ηνωμένων πολιτειών δεν θέλει να εξαναγκαστεί η Ελλάδα από τη Γερμανία να οδηγηθεί σε πτώχευση και το δεύτερο στοιχείο που θα βοηθήσει στην επίτευξη συνεργασίας είναι “όταν ένας δανειστής ή δανειζόμενος πτωχεύσει, ο δανειστής τα χάνει όλα”.

 

“Τη Δευτέρα θα τεθούν όλα τα θέματα, αλλά δεν θα λυθούν” επεσήμανε ο Κώστας Ζουράρις για το Eurogroup της Δευτέρας.

 

Στη συνέχεια αναφερόμενος ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στα λεγόμενα της Σταυρούλας Αντωνάκου, βουλευτίνας από το ‘Ποτάμι’, η οποία έκανε λόγο για την ενόχλησή της που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απευθύνθηκε στο τρίτο δημοκρατικό κόμμα και έκανε σύμπραξη με τους ΑΝΕΛ, υποστήριξε “και λοιπές αρλούμπες”.

 

Τέλος ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις, κάνοντας λόγο για τις επαφές με τις εκτός συνόρων χώρες και εκμεταλλευόμενη τις γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές της θέσεις υποστήριξε “ο ασθενής έχει πολλές φορές δυνατότητα, η οποία προέρχεται από την ασθένειά του”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr