Κώστας Κουκοδήμος: “Δεν μετάνιωσα που ψήφισα τη Ζωή Κωνσταντοπούλου”

“Ποτέ δεν μετάνιωσα γι’αυτά που έχω ψηφίσει” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κουκοδήμος κάνοντας λόγο για την ψήφο του στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε “την εκτιμώ ιδιαίτερα”.

 

Στη συνέχεια ο βουλευτής της ΝΔ ερωτηθείς για την κυβέρνηση και τις διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη είπε “πηγαίνουν ολοταχώς για ναυάγιο των διαπραγματεύσεων” και τόνισε πως “δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ θεσμών και κυβέρνησης”.

 

“Καμία πρόθεση δεν υπάρχει για πρόταση μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου” επεσήμανε ο κ.Κουκοδήμος αναφερόμενος σε ενδεχόμενη μομφή εναντίον της.

 

Ο κ.Κουκοδήμος μιλώντας για την υπαγωγή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στο Δικαιοσύνης είπε “ακαταλαβίστικα πράγματα.Έχουν χάσει τον έλεγχο των πράξεων και των σκέψεων”.

 

Τέλος αναφερόμενος ο Κώστας Κουκοδήμος στα εσωκομματικά της ΝΔ και το θέμα ηγεσίας δήλωσε “δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.Έτσι πρέπει να πορευθούμε” και κατέληξε “εδώ μιλάμε για μία σοβαρή πολιτική που ακολούθησε ο Αντώνης Σαμαράς.Του οφείλουμε πολλά” γιατί σύμφωνα με τον κ.κουκοδήμο η πολιτική δεν είναι ποδόσφαιρο-χάνει η ομάδα και αλλάζει προπονητή.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr