Κρήτη: Σαφάρι της ΕΛ.ΑΣ για τους ληστές – μασκαράδες

Στον εντοπισμό του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν οι … μασκαράδες που πήραν σβάρνα κοσμηματοπωλεία, σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα αφαιρώντας συνολικά 16.000 ευρώ ανήμερα της Τσικνοπέμπτης επικεντρώνεται η τοπική ΕΛ.ΑΣ. 

Μέχρι στιγμής το κλεμμένο αυτοκίνητο δεν έχει εντοπιστεί παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί έχουν κυριολεκτικά χτενίσει την ευρύτερη περιοχή της Τυλίσου ιχνηλατώντας κάθε πιθανή διαδρομή σε μια προσπάθεια να το εντοπίσουν. Όπως αναφέρουν πηγές ο εντοπισμός του αυτοκινήτου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για την υπόθεση καθώς εκτιμούν ότι θα δώσει σημαντικά στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Μέχρι στιγμής τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται να οδηγούν σε αδιέξοδο καθώς δεν δίνουν ιδιαίτερες πληροφορίες για τους δράστες.

Το μαγνητοσκοπημένο υλικό από τις κάμερες που εξέτασαν οι αστυνομικοί πέρα από κάποια στοιχεία για τις κινήσεις και τον σωματότυπο των δραστών δεν φαίνεται να προσφέρουν κάποιο άλλο αξιόλογο στοιχείο καθώς οι ίδιοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. 

Οι ελπίδες τώρα έχουν επενδυθεί στον εντοπισμό του κλεμμενου ΙΧ και στα στοιχεία που θα συλλέξει η σήμανση εφόσον βρεθεί.

Πηγή: cretalive.gr