Λ. Τσαβδαρίδης στο radio1d.gr: “O Καμμένος πήγε στον Μητσοτάκη για να κάνει το κομμάτι του – Να το παίξει παράγοντας”

Ο βουλευτής της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης μιλώντας στο radio1d.gr ανέφερεη εκλογή είναι πολύ δύσκολη, αλλά όχι ανέφικτη. Είμαι επιφυλακτικός. Από το 160 έως το 180 είναι μεγάλη απόσταση“.

 

Στη συνέχεια δήλωσε ότιη δεύτερη ψηφοφορία σε σχέση με την πρώτη θα δείξει για το πού πάει το πράγμα” και πρόσθεσε ” θα πρέπει να υπερψηφιστεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να δοθεί η δυνατότητα σε αυτή την κυβέρνηση να συνεχίσει το έργο και την τελική διαπραγματευση“.

 

Ερωτηθείς ο κ.Τσαβδαρίδης για την συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη επεσήμανεο Καμμένος πήγε στον Μητσοτάκη για προσωπική προβολή. Ήθελε να κάνει το κομμάτι του, να το παίξει παράγοντας. Παίζει στα ζάρια την τύχη της Ελλάδας, γιατί έχει συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, εάν μπει στη Βουλή. Δεν νοιάζεται για την Ελλάδα.Ο κ.Καμμένος κοιτάει τον εαυτό του και το κόμμα του. Δεν θα μπει στη Βουλή“.

 

Τέλος αναφορικά με το ενδεχόμενο εκλογών ο βουλευτής της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης δήλωσεμακάρι να πάμε σε εκλογές. Η ΝΔ δεν φοβάται τις εκλογές. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Έλληνα πρωθυπουργό “.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr