Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας

logo_koinonikis-epixirimatikotitas

Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας
Η πρωτοβουλία του skywalker.gr «Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας», για την παροχή αρχικής εκπαίδευσης στην Επιχειρηματικότητα συνεχίζεται με το 19ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας.

Η δράση απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις δυνατότητες επιχειρηματικής δράσης ως εναλλακτικό δρόμο επαγγελματικής δραστηριότητας και δημιουργικότητας.

Σε εικοσιπέντε (25) ώρες, στις 27, 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2016, εικοσιπέντε (25) εκπαιδευόμενοι θα προσεγγίσουν τις βασικές αρχές, μεθόδους και εργαλεία του “επιχειρείν” και θα κατανοήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες του επιχειρηματία.

Η συμμετοχή στην εκπαίδευση είναι χωρίς χρέωση, χάρη στην εθελοντική συμμετοχή καταξιωμένων εισηγητών και στην ευγενική χορηγία του χώρου διεξαγωγής της Βιβλιοθήκης του Δήμου Κηφισιάς.

Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει η Career Design www.career-design.gr.

Στην Αρχική Εκπαίδευση θα παρουσιαστούν σημαντικές θεματικές ενότητες που άπτονται της δημιουργίας και λειτουργίας μιας επιχείρησης, όπως: βασικές αρχές επιχειρηματικότητας και σύστασης μιας επιχείρησης, αρχές διοίκησης, marketing, αξιολόγηση της επιχειρηματικής ιδέας, βασικά λογιστικά και φορολογικά θέματα ενάρξεως, και εταιρικής χρήσης των social media.

Για την αίτηση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν εγγραφή  στο site: www.footstep.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να  επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 210 9730280

Το 19o Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας θα διεξαχθεί στις 27, 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2016, από 10:00 έως 16:00 .

Τόπος διεξαγωγής: Έπαυλη Δροσίνη – Βιβλιοθήκη Δήμου Κηφισιάς,
Διεύθυνση: Αγ. Θεοδώρων & Κυριακού, Κηφισιά