Θανάσης Παπαχριστόπουλος: Σε λίγο καιρό δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης οι αμφισβιτίες της κυβέρνησης

papaxristopoulos

Με σκληρή γλώσσα μίλησε εναντίον όλων όσοι αμφισβητούν την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και βουλευτής Β’ Αθηνών Θανάσης Παπαχριστόπουλος στο radio1d.gr και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο. Ο βουλευτής είπε πως όλοι θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση αλλά δεν θα τα καταφέρουν και σύντομα η Νέα Δημοκρατία αλλά και οι άλλοι επικριτές της κυβέρνησης δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης, καθώς όλα θα βελτιωθούν και κάτι θα αλλάξει πολύ σύντομα.

Όσον αφορά το προσφυγικό ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε πως το θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί ευρωπαϊκά και να προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση όλα όσα πρέπει και έχουν συμφωνηθεί.

Για τις τηλεοπτικές άδειες ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε πως θα τηρηθούν τα νόμιμα και όποιος έχει παρανομήσει θα ελεγχθεί καθώς αυτή η κυβέρνηση δεν είναι όμηρος κανενός και δεν έχει συλληφθεί με τη γίδα στην πλάτη και πρόσθεσε ότι από τότε που κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ η λέξη μίζα δεν έχει ξαναακουστεί.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος σχολίασε και τις δημοσκοπήσεις λέγοντας πως έχουν δίξει σημαντικά δείγματα αναξιοπιστίας και παρόλο που η Νέα Δημοκρατία προηγείται, η κυβέρνηση έχει όλο το χρόνο μπροστά της να ανακάμψει και αυτό θα γίνει σίγουρα.

Τέλος, σχετικά με το νομοσχέδιο για τη δωρεάν νομική βοήθεια ο κ. Παπχριστόπουλος είπε ότι γνωρίζει ότι είναι σημαντικό για τον κόσμο και θα πιέσει ο ίδιος να έρθει σύντομα προς ψήφιση προκειμένου να εξυπηρετηθούν πολλοί συμπολίτες μας.